Catering na poroki

Prihaja vaš najsrečnejši dan? Prepustite vse skrbi glede postrežbe nam!

Zakaj se odločiti za catering na poroki?

V tednih in celo mesecih pred vašo poroko boste imeli z organizacijo gotovo polne roke dela, zato je dobro, da razmislite, kje bi si lahko prihranili nekaj časa in stresa. Zakaj bi se, na primer, ukvarjali s hrano, z njeno pripravo in postrežbo ter z vsemi mogočimi prehranskimi zahtevami, ki jih bodo imeli vaši gostje? Če se boste odločili za catering na poroki, vam bo to olajšalo delo in že tako lepo izkušnjo še dodatno polepšalo. Za popolno poroko bomo z okusnimi jedmi in vzpostavitvijo prijetnega ambienta poskrbeli v podjetju Pipo.

Kakovost hrane in postrežbe. Če za catering na poroki najamete profesionalno ekipo podjetja Pipo, ste lahko brez skrbi, saj bodo vsa izbrana živila vrhunske kvalitete, prav tako kakovostna in v skladu z vsemi higienskimi standardi pa bo tudi priprava in postrežba hrane. Ne glede na to, ali želite, da vam hrano pripravimo v svojih prostorih in jo nato prinesemo na lokacijo prireditve ali pa na mestu dogodka, ste lahko prepričani, da ne bomo ubirali nobenih bližnjic. Kot izkušeni strokovnjaki za catering (z dejavnostjo se ukvarjamo že več kot dve desetletji) bomo poskrbeli, da boste lahko vse skrbi glede prehrane prepustili našim spretnim rokam. Za vse potrebe vaših gostov bo poskrbljeno, upoštevali bomo vse posebne pogoje glede njihove prehrane in se jim tudi ustrezno prilagodili.

Ravno pravšnja količina hrane. Kupovanje hrane in pijače za tako velik dogodek, kot je poroka, je skoraj vedno loterija. Težko je namreč oceniti, koliko hrane in pijače potrebujete za določeno število gostov, zato se vam lahko zgodita dve stvari: lahko vam bo po zabavi ogromno hrane ostalo in jo boste obupano ponujali gostom, naj jo odnesejo domov, ali pa jo boste celo vrgli stran, zgodi pa se lahko tudi, da bo zaradi napačnega preračunavanja hrane in pijače enostavno premalo za vse povabljene. Skrb, da bi se to zgodilo, če se odločite, da za catering na poroki poskrbimo mi, je povsem odveč. Izkušeni strokovnjaki namreč že dobro vedo, koliko hrane morajo pripraviti za koliko gostov in vas bodo tako rešili pred kupom ostankov ali pred sramoto ob pomanjkanju.

Profesionalno sestavljen meni. Podjetja, ki se ukvarjamo s cateringom, vsak dan pripravljamo takšne in drugačne menije. Natanko vemo, katera živila dobro gredo skupaj in katere kombinacije niso tako posrečene, prav tako pa znamo k določeni hrani postreči pravo pijačo, naj bo alkoholna ali nealkoholna. Iz izkušenj vemo, kakšni meniji so najbolj primerni za kateri tip dogodka, ki ga pripravljate, in vam lahko pomagamo s priporočili, če sami niste povsem prepričani. Še en pomemben vidik cateringa pa je, da se dobro zavedamo pomembnosti zagotavljanja varnih alternativ ljudem, ki imajo glede svoje diete kakršnekoli omejitve ali pa jih pestijo alergije na določena živila.

Manj dela za vas. Z organizacijo poroke je ogromno dela. Zamisliti si morate namreč, kako bo najlepši dan v vašem življenju potekal, se dogovoriti z osebo, ki vam bo oddala prostor za praznovanje, narediti morate seznam povabljencev, zasnovati in odposlati vabila, se dogovarjati s cvetličarjem in fotografom, poiskati načine, kako boste med dogodkom zabavali goste … Seveda je dogovarjanje s podjetjem za catering še ena izmed obveznosti, ki jih imate pred poroko in lahko povzroči stres. A zamislite si, da bi morali sami poskrbeti za nakup hrane, poiskati nekoga, ki bi hrano pripravil, nato pa še nekoga, ki bi jo postregel. V podjetju Pipo bomo vse to delo opravili namesto vas.

Pišite nam in skupaj bomo ustvarili vaš popoln dan:

Prihranki. Najem podjetja za catering na poroki morda ni prva asociacija na to, kako pri organizaciji dogodka prihraniti nekaj denarja. A kmalu boste ugotovili, da morate pri tem upoštevati še nekaj drugih dejavnikov, zaradi katerih je najem cateringa za poroko gotovo dobra finančna odločitev. Če sami kupujete hrano in pijačo za dogodek (da o dekorativnih dodatkih ne govorimo), se lahko stroški hitro dvignejo v nebo. V podjetju Pipo vam lahko vse te storitve ponudimo po nižji ceni.

Catering na poroki je, zaradi vseh naštetih razlogov, skorajda nujen, še posebej, če pripravljate večji dogodek. Ponovimo še enkrat: z najetjem podjetja Pipo za catering na poroki boste prihranili, zagotovili, da bo hrane za vse dovolj, prihranili si boste stres in si zagotovili kakovostno hrano in kakovostno storitev. Bi si lahko želeli še kaj lepšega? Veselimo se vašega klica ali e-poštnega sporočila.