Hladni prigrizki in obloženi kruhki

Hladni prigrizki in obloženi kruhki so temelj vsakega dobrega cateringa. Kakovosten catering predstavlja enega izmed dejavnikov, ki najbolj vplivajo na splošen uspeh določenega dogodka, pa naj bo ta poslovni ali pa popolnoma družinski (poroka, obletnica ali rojstni dan). Vključuje pripravo ambienta, dekoracije, različnih prigrizkov ter pijače. Catering zagotavlja tudi profesionalno in prijazno strežbo na dogodku (po želji) ter skrb, da hrane ne bo zmanjkalo.

V podjetju Pipo se s cateringom ukvarjamo že vrsto let. Odlikujejo nas dolgoletne izkušnje ter strokovno znanje s tega področja. Svojim naročnikom nudimo le najboljše – le-tem svetujemo po naših najboljših močeh, nato pa projekt izvedemo nadvse učinkovito, zanesljivo ter po dogovoru. Odlikujejo nas odlični hladni prigrizki in obloženi kruhki. Pri dekoriranju upoštevamo predvsem naravo dogodka ter naročnikove želje. Priprava izvrstne hrane pa se prične že pri izbiri kakovostnih in domačih sestavin. Za naše stranke je namreč dobro le najboljše. Hladni prigrizki in obloženi kruhki se priprtavljajo iz najboljših sestavin, pripravijo pa jih odlični kuharji, ki pri pripravi uporabljajo svoj ustvarjalni čut ter različne tehnike.

 

Kreativni in okusni hladni prigrizki in obloženi kruhki bodo poskrbeli za odličen vtis

Saj veste,da je prvi vtis običajno tudi zadnji? Tisto, kar ljudje opazimo najprej, si ponavadi tudi najbolj zapomnimo. Tudi najmanjši zaključni detajli lahko poskrbijo, da si bodo gostje zapomnili vaš dogodek kot izjemno prijeten. Najboljši način, da ustvarite nepozaben ter odličen vtis na vaše goste, vključuje tudi ponudbo okusnih prigrizkov. Ravno hladni prigrizki in obloženi kruhki, ki so privlačni na pogled, lahko očarajo vaše goste ter dosežejo »wow« efekt. Vsak uspešen dogodek namreč vključuje zanimivo ponudbo hrane in pijače, ki poskrbi, da nihče izmed udeleženih ne ostane lačen ali žejen.

obloženi kruhki

Kaj pa postrežba? Odločate se lahko med dvema načinoma postrežbe. Prva izmed možnosti je, da so hladni prigrizki in obloženi kruhki servirani na privlačnih pladnjih oz. stojalih, s katerih si lahko vsakdo postreže kar sam. Druga opcija serviranja različnih prigrizkov je, da jih naokrog ponudi prijazno strežno osebje. Seveda je način serviranja v določeni meri odvisen tudi od vrste prigrizkov.

Pošljite nam povpraševanje in v kratkem vam bomo odgovorili s ponudbo:

V naši ponudbi se nahajajo raznovrstni hladni prigrizki in obloženi kruhki, ki bodo zadovoljili tudi najbolj zahtevne gurmane

Podjetje Pipo za svoje naročnike pripravi celostno storitev, kar pomeni, da organizatorja dogodka popolnoma razbremeni skrbi za pripravo hrane in pijače. Catering tako vključuje pripravo miz, stolov, pogrinjkov, prigrizkov ter pijače. Poskrbljeno je tudi za pribor, kozarce itd. – skratka za vse, kar bi za uspešno pogostitev lahko potrebovali. V naši ponudbi se nahajajo različni hladni prigrizki in obloženi kruhki, kanapeji, mesne, sirne in sadne torte slastnega izgleda ter odličnega okusa. Obloženi kruhki z najboljšimi mesnimi ter sirnimi dobrotami, obogateni s koščkom sadja, zelenjave ali namazom, bodo napolnili želodčke vsakega zahtevnega gosta. Hladni prigrizki in obloženi kruhki se lahko pripravijo tudi za vegetarijance ter osebe z različnimi alergijami – seveda po predhodnem dogovoru.

Kako izbrati prave prigrizke za dogodek?

V podjetju Pipo vam bomo na podlagi dolgoletnih izkušenj ter znanja z veseljem svetovali ter pomagali pri organizaciji vašega dogodka. Zavedamo se namreč, da morajo biti hladni prigrizki in obloženi kruhki ter spekter alkoholnih ter brezalkoholnih pijač izbrani skrbno. Ker so na voljo različni obloženi kruhki ter vegetarijanski, mesni in sadni prigrizki, zna biti izbira takšnih, ki bodo ustrezali naravi vašega dogodka, precej težek zalogaj.

Pred odločitvijo je potrebno preveriti zahteve oz. navade udeleženih. Če jih ne poznate, je najbolje, da so pripravljeni hladni prigrizki in obloženi kruhki raznovrstni. Tako boste gostom zagotovili možnost, da si sami postrežejo z najljubšo izbiro. Upoštevati je potrebno tudi naravo dogodka in število povabljenih gostov.

Hladni prigrizki

Zakaj se odločiti za Catering?

Seveda imate pri organizaciji dogodka proste roke – torej tudi možnost, da prigrizke pripravite sami, oz. vam pri tem pomagajo vsi sodelujoči. Različni hladni prigrizki in obloženi kruhki so na voljo tudi v vseh bolje založenih trgovinah. Vendar pa so tovrstne možnosti, predvsem pri organizaciji večjih dogodkov z mnogo udeleženimi, kot so poroke, obletnice ali poslovni sestanki, neprimerne oz. težavne. Količino prigrizkov, ki jih boste potrebovali je sicer mogoče oceniti, nikoli pa ne boste vedeli zagotovo, saj ni mogoče predvideti koliko hrane bo nekdo pojedel. S pomočjo naše Catering ekipe bo prigrizkov dovolj za vse. Še več, poskrbljeno bo za celotno organizacijo od A do Ž – pripravili bomo estetsko privlačne pogrinjke, po potrebi priskrbeli vso potrebno opremo (mize, stole itd.) ter pripravili edinstveno kulinarično poslastico za vaše goste naj si bo to hladni prigrizki in obloženi kruhki ali pa izbor toplega cateringa.

Z odločitvijo za podjetje Pipo boste na svoj dogodek vnesli profesionalen pridih, saj bomo za strežbo poskrbeli mi, vi pa se boste lahko predali spoznavanju novih poslovnih partnerjev ali pa preprosto uživanju v dobri družbi. Ena izmed bistvenih prednosti, ki jo na poslovne dogodke vnese catering, je tudi ustvarjanje profesionalnega vtisa o vašem podjetju oz. blagovni znamki.

Predvsem pa boste z najemom naše ekipe prihranili vaš čas, pa tudi denar. Odlična catering ekipa bo namreč poskrbela za načrtovanje, izvedbo ter upravljanje dogodka, vam pa zagotovila čas, ki ga lahko investirate v druge aspekte organizacije. Izbira enovite ter celostne storitve bo zagotovo močno znižala vaše stroške.

Catering v podjetju Pipo d.o.o.

V podjetju Pipo d.o.o. svojim strankam nudimo ugoden ter kakovosten Catering. Kot že rečeno, poskrbimo za slastno prehrano ter organizacijo dogodka – odlikujejo nas zanesljivost, fleksibilnost ter točnost. Topli catering, poročni catering ali hladni prigrizki in obloženi kruhki, izbira je vaša, mi pa bomo poskrbeli za vrhunsko izvedbo. Nudimo vam tudi možnost najema prostora. Kontaktirajte nas še danes!

Pošljite nam povpraševanje in v kratkem vam bomo odgovorili s ponudbo: