Hladni prigrizki in obloženi kruhki

Hladni prigrizki in obloženi kruhki so temelj vsakega dobrega cateringa. Kakovosten catering predstavlja enega izmed dejavnikov, ki najbolj vplivajo na splošen uspeh določenega dogodka, pa naj bo ta poslovni ali pa popolnoma družinski (poroka, obletnica ali rojstni dan). Vključuje pripravo ambienta, dekoracije, različnih prigrizkov ter pijače. Catering zagotavlja tudi profesionalno in prijazno strežbo na dogodku (po želji) ter skrb, da hrane ne bo zmanjkalo.

V podjetju Pipo se s cateringom ukvarjamo že vrsto let. Odlikujejo nas dolgoletne izkušnje ter strokovno znanje s tega področja. Svojim naročnikom nudimo le najboljše – le-tem svetujemo po naših najboljših močeh, nato pa projekt izvedemo nadvse učinkovito, zanesljivo ter po dogovoru. Odlikujejo nas odlični hladni prigrizki in obloženi kruhki. Pri dekoriranju upoštevamo predvsem naravo dogodka ter naročnikove želje. Priprava izvrstne hrane pa se prične že pri izbiri kakovostnih in domačih sestavin. Za naše stranke je namreč dobro le najboljše. Hladni prigrizki in obloženi kruhki se priprtavljajo iz najboljših sestavin, pripravijo pa jih odlični kuharji, ki pri pripravi uporabljajo svoj ustvarjalni čut ter različne tehnike.

Kreativni in okusni hladni prigrizki in obloženi kruhki bodo poskrbeli za odličen vtis

Saj veste,da je prvi vtis običajno tudi zadnji? Tisto, kar ljudje opazimo najprej, si ponavadi tudi najbolj zapomnimo. Tudi najmanjši zaključni detajli lahko poskrbijo, da si bodo gostje zapomnili vaš dogodek kot izjemno prijeten. Najboljši način, da ustvarite nepozaben ter odličen vtis na vaše goste, vključuje tudi ponudbo okusnih prigrizkov. Ravno hladni prigrizki in obloženi kruhki, ki so privlačni na pogled, lahko očarajo vaše goste ter dosežejo »wow« efekt. Vsak uspešen dogodek namreč vključuje zanimivo ponudbo hrane in pijače, ki poskrbi, da nihče izmed udeleženih ne ostane lačen ali žejen.

Hladni prigrizki

Organizirate dogodek in želite ponuditi hladne prigrizke?

Kontaktirajte našo ekipo ter si zagotovite vrhunske hladne prigrizke po ugodnih cenah. Pridobite brezplačno ponudbo.