Organizacija novoletne zabave

V podjetju Pipo poskrbimo za organizacijo novoletne zabave ter pričaramo nepozabno silvestrovanje!

Si želite odlične novoletne zabave, ki bo vsem obiskovalcem, pa tudi vam ostala v lepem spominu? Silvestrovanje, na katerem vam ne bo potrebno skrbeti ali bo zmanjkalo hrane, pijače ali prigrizkov? Zabave, kjer boste lahko brezskrbno uživali vedoč, da je za vse poskrbljeno? Brezskrbnega dogodka, kjer bodo lahko vaše misli le pri stvareh, ki v življenju resnično štejejo – kjer se boste lahko predali sproščanju ter uživali v družbi prijateljev?

Potem vas vabimo, da nas obiščete ali kontaktirate. Skupaj se bomo posvetovali ter dogovorili za organizacijo vašega novoletnega praznovanja. Naša storitev je celostna – poskrbimo za vse podrobnosti, ki obsegajo pripravo miz, pogrinjkov, prigrizkov, hrane ter pijače, profesionalno strežbo, opremo in dekoracijo, ter skupaj sestavljajo nepozabno in čudovito kulinarično doživetje. Po končanem dogodku poskrbimo tudi za končno in temeljito čiščenje prostorov.

Našim naročnikom nudimo odličen ter ugoden catering, ki bo poskrbel za veselo vzdušje ter odlično atmosfero, hkrati pa bo napolnil želodčke še tako zahtevnih sladokuscev.

Pošljite nam povpraševanje in dogovorili se bomo za termin

Ugodno silvestrovanje po vaših merah

Ker se novo leto približuje s svetlobno hitrostjo, poskrbite za pravočasno organizacijo zabave. Namesto, da se v zadnjem trenutku odločite, v katero restavracijo boste odšli (na koncu pa morda ostali kar doma pred televizorjem), delo raje prepustite našemu podjetju in praznujte v krogu izbranih ljudi.

Naše storitve obsegajo celostno pripravo vaše zabave, po odlični ceni. Kakovost naših izdelkov ter storitev je vrhunska, razmerje med le-to ter ceno pa brez primerjave. Naša ekipa je profesionalna, prijazna ter ustrežljiva. Zavedamo se, da je fleksibilnost pomembna, odzivnost pa nujna – sploh pri organizaciji dogodkov. Ker želimo našim strankam ponuditi le najbolje, z vsako izmed njih vzpostavimo osebni odnos ter poskrbimo za uspešno in kakovostno komunikacijo. Na podlagi komunikacije ter medsebojnega sodelovanja pripravimo načrt, v katerega vključimo prostor, vzpostavimo časovni okvir, določimo vrsto dekoracije ter njeno barvno paleto in se dogovorimo o podrobnostih, ki zadevajo prehrano ter pijačo.

novoletne zabave

Novoletne zabave organiziramo v prostorih, ki jih določite vi

Dogodek bomo organizirali v prostorih, ki jih lahko izberete popolnoma sami. To omogoča pripravo zabave v vaših poslovnih ali domačih prostorih, skratka kjerkoli si želite. Seveda vam bomo pri izbiri prostora z veseljem pomagali ter svetovali. Upoštevati je namreč potrebno različne dejavnike, kot so število obiskovalcev, tip zabave, končni budget itd. Pomisliti je potrebno tudi na število parkirnih mest, dostopnost samih prostorov, njihovo akustiko ter upoštevati različne omejitve.

Možnosti je nešteto!

Z našo pomočjo bo vaše letošnje silvestrovanje točno takšno, kot si ga želite. Prijetna dekoracija v kombinaciji z izbrano jedačo in pijačo bo ustvarila prijetno vzdušje ter poskrbela za dobro počutje vseh udeleženih. Pogrinjke, mize ter prostore bomo uredili po vaših željah – seveda v skladu s predhodnim dogovorom. Zavedamo se namreč, da sta sodelovanje in dobra komunikacija bistvenega pomena za uspeh dogodkov, ki bodo zadovoljili prav vse želje strank.

Dovršeno kulinarično doživetje, po katerem ne boste ostali ravnodušni

Dolgoletne izkušnje, nenehno pridobivanje novih znanj ter njihovo izpopolnjevanje nam omogoča, da se kot podjetje konstantno izboljšujemo ter dopolnjujemo našo ponudbo. To je razvidno tudi iz naših referenc, ki se ves čas širijo. Ker našim naročnikom nudimo le najboljše sestavine, izdelke ter storitve, se k nam vedno znova vračajo. Tako smo pridobili tudi širok krog stalnih strank, ki sodelujejo le še z našim podjetjem. Na samem začetku poslovanja smo se ukvarjali predvsem s trgovino, ki pa se je skozi čas razvila v veleprodajo. Ponudbo smo dopolnili še z cateringom ter oddajanjem prostorov za izobraževanja, seminarje ter catering dogodke.

Catering Pipo vsebuje bogato ter kakovostno pogostitev z različnimi narezki, kanapeji, vegetarijanskimi prigrizki in ostalo hrano, ki jo je mogoče označiti za “finger food”. Vodilo, ki se ga držimo pri pripravi hrani, je izbira vrhunskih sestavin ter priprava kombinacije okusov, ki hkrati zadovoljijo vse človeške čute, tudi oči, saj vsakdo hrano še raje poje, če je pripravljena estetsko ter vsebuje različne dekorativne elemente.

Novoletne zabave so prav gotovo ene izmed tistih, ki trajajo od večera pa vse do pozne noči (ali jutra). Ravno zato so različni narezki (tako mesni kot sirni) ter kanapeji nepogrešljivi na vsaki mizi. Prednost tovrstne pogostitve je predvsem v tem, da ni tako formalna ter gostom nudi možnost pomikanja med različnimi omizji. Tako si lahko prav vsakdo postreže s kanapejem v vsakem trenutku. Obstaja nešteto različnih načinov priprave kanapejev in narezkov, zato se pustite presenetiti. Svetujemo vam, da izbiri hrane namenite nekaj pozornosti ter pomislite o navadah vaših gostov. Bodo med njimi vegetarijanci? Osebe, ki so alergične na kakšno sestavino? V tem primeru je namreč dobro, da se dodatno odločite tudi za brezmesni narezek oz. se dogovorite, da pripravimo prigrizke, ki nekaterih sestavin ne vsebujejo.

Ne nazadnje pa ne pozabite – tukaj smo, da vam pričaramo nepozabno silvestrovanje. Zato ne odlašajte ter si zagotovite celostno in odlično kulinarično doživetje, ki ga bo postreglo prijazno in profesionalno osebje. Na koncu novoletne zabave pa kar brez skrbi, ne bo vam potrebno pospravljati, vse to bomo uredili mi.