Cover 04 logo - subpage.jpg

Najem prostora

 

Potrebujete prostor, kjer boste izpeljali konferenco ali seminar?

V naših prostorih vam nudimo rešitev – odločite se lahko za najem svetlega ter lepo opremljenega prostora, kjer boste vaš dogodek izpeljali popolnoma nemoteno. Za najem dvorane nas pokličite na našo telefonsko številko ali pa nam pošljite elektronsko sporočilo željenega termina.

Smo zanesljivi, prilagodljivi, fleksibilni ter odgovorni. Našim naročnikom svetujemo, pomagamo ter prispevamo k organizaciji različnih dogodkov.

Prostori, ki jih oddajamo:

Sodoben prostor za 40 oseb je opremljen z odlično brezžično internetno povezavo visokih hitrosti, ozvočenjem s prenosnim mikrofonom, projektorjem ter ostalo pripadajočo opremo, mini barom ter postrežbo (po dogovoru). Prostor je namenjen predvsem poslovnim ter izobraževalnim namenom, kjer lahko naročniki nemoteno iizpeljejo okrogle mize, sestanke, konference, izobraževanja, predstavitve, delavnice ali seminarje. Naša ekipa bo poskrbela za postavitev sedežev po vaših željah.


Oglejte si kako izgleda naš prostor

Ugodne cene

- 40,00 € (do 2 uri)

- 70,00 € (do 4 ure)

- 100,00 € (do 6 ur)

- 120,00 € (dnevni najem)

 

Najem je mogoč tudi za obdobje več dni. Cena je po dogovoru.

Ugodna izposoja catering opreme

To vam lahko pride prav v primeru, ko je vaš prostor za dogodek že določen, opreme pa se zaradi visokih cen (pa tudi le enkratne uporabe) nikakor ne izplača kupovati. Izposoja catering opreme vam bo definitivno prihranila kar nekaj stroškov kot je v primeru poroke, obletnic, rojstnih dni ali drugih praznovanj.

Naša oprema za catering (mize, stoli) je trpežna, funkcionalna ter vzdržljiva. Priložimo različne prte ter pogrinjke. Mize omogočajo prilagajanje ter preoblikovanje. So enostavne za transport.

Na voljo imamo tudi aparat za točenje piva, hladilnike ter ostale opreme, ki je potrebna za organizacijo odlične prireditve.

 

Pri nas boste dobili vse na enem mestu, kar vam bo prihranilo mnogo časa, predvsem pa truda, za organizacijo ter najem vse potrebne opreme. Vabljeni!

Trgovsko podjetje Pipo d.o.o, 041 855 430, info@pipo.si

  • Facebook - White Circle