Izvrstne in bogato obložene mesne torte za vsako priložnost!

Ste povabili svoje najbližje prijatelje na praznovanje rojstnega dne? Gostite poslovni dogodek z velikim številom povabljenih? Ne glede na to, koliko ljudi gostite – na zabavi oz. dogodku nikakor ne sme manjkati dovolj pijače ter raznovrstnih prigrizkov, ki bodo potešili lakoto vseh povabljenih.

V podjetju Pipo d.o.o. bomo z veseljem poskrbeli za pripravo ugodnih prigrizkov po želji za vaš dogodek. Med mnogimi storitvami, ki jih nudimo našim strankam, se namreč nahaja tudi kakovosten katering. Z njegovo pomočjo vam bomo organizacijo dogodka močno olajšali ter poskrbeli za celotno kulinarično doživetje! Poskrbeli bomo, da bodo prigrizki na dogodku vrhunski ter vas razbremenili skrbi za prehrano. Ker smo zelo prilagodljivi, se vedno razveselimo novih idej, zato nas kontaktirajte – z veseljem bomo upoštevali vse vaše želje.
Seveda lahko namesto celotne storitve kateringa izberete le pripravo prigrizkov. Zanje se bomo maksimalno potrudili, nato pa jih po dogovoru pripeljali na želeno lokacijo. Seveda jih lahko pridete iskati tudi sami.

mesne torte

Kontaktirajte nas za naročilo mesne torte

Zakaj mesne torte?
V naši ponudbi se poleg različnih kanapejev, narezkov, vegetarijanskih prigrizkov ter ostale »finger food« hrane, nahajajo tudi izvrstne mesne torte, ki bodo vaše goste razvajale že z unikatnim izgledom ter seveda nato še z izvrstnim okusom.
Narezki v obliki torte so eden izmed najzanimivejših prigrizkov na trgu ta hip. Zagotovo bodo navdušili prav vse ljubitelje mesnin, pa tudi tiste, ki po mesnih izdelkih posegajo redkeje. Možnosti njihove priprave je nešteto, saj so lahko sestavljeni iz različnih vrst suhomesnatih izdelkov ter ostalih mesnin, sirov, z dodatkom sadja ali zelenjave. Z mesno torto lahko v primeru različnih praznovanj razveselite tudi slavljenca.

mesna torta

Takole smo presenetili jutranjo ekipo radia 1 za rojstni dan Denis Avdića.

Preverite v video posneteku kako navdušen je bil Denis Avdić nad našo torto.

Prepustite pripravo prigrizkov naši ekipi
Ker smo ljudje vizualna bitja, morajo biti prigrizki za dogodek, ki se ga bo udeležilo več ljudi, pripravljeni skrbno. Izbrane sestavine morajo biti kakovostne ter okusne, manjkati pa ne sme niti odličen izgled, ki bo povabljene mamil, da si z njimi postrežejo. To je še posebej pomembno v primeru, da gostite dogodek poslovne ali izobraževalne narave, seveda pa je privlačen izgled prednost tudi če praznujete le v krogu družine. V tem primeru si boste privoščili nekaj posebnega ter se vsaj za en dan odrekli kuhanju ter posvetili sproščanju v prijetni družbi!
Ravno zaradi posebnega izgleda so mesne torte odlične za pogostitev ob različnih priložnostih. Zanje se lahko odločite tako v primeru praznovanja osebnih praznikov, kot tudi ob različnih poslovnih dogodkih, ko želite pogostiti svoje sodelavce ter z njimi proslaviti odličen zaključek leta.

Pripravili bomo mesne torte po vaši meri
Kot je razvidno iz slik naše ponudbe, pripravljamo raznovrstne mesne torte po naročilu. V našem podjetju z veseljem poslušamo želje naših strank ter uresničimo njihova pričakovanja. Zato torte izdelamo iz izbranih sestavin po želji kupca. Izdelamo lahko majhne ali velike torte pisanih barv, z različnimi dodatki izvrstnih sirov, zelenjave ali sadja. Seveda obstaja tudi možnost priprave sirnih tort, v primeru, da mesa ne uživate.
Mesne torte so definitivno odlična odločitev, če želite svoje goste presenetiti ter jim ponuditi nekaj novega. Ker so višje, bodo na mizi hkrati zasedle tudi manj prostora kot navadne plošče z narezki, nasitile pa bodo vse povabljene. Vse sestavine lahko izberete vi, odločitev pa lahko prepustite tudi nam. V primeru, da je povabljenih na vaš dogodek veliko ter vseh ne poznate dobro, vam svetujemo, da v izbrano torto vključite več različnih mesnin, sirnih dobrot ter dodatkov. Tako bo vsakdo lahko našel nekaj zase. Za vašo mesno torto imate na voljo najrazličnejše klobase, salame, slanino, sveže mesnine ter še mnogo drugih mesnih izdelkov. Kombiniramo jih lahko z različnimi kravjimi, kozjimi ali ovčjimi siri ter jajci ali olivami.
Naročite svojo mesno torto ter z izbranimi sestavinami pogostite vse povabljene. Ne bo vam žal!