Najem prostora

Potrebujete prostor, kjer boste izpeljali konferenco ali seminar?

Podjetje Pipo vam nudi rešitev – odločite se lahko za najem svetlega ter lepo opremljenega prostora, kjer boste vaš dogodek izpeljali popolnoma nemoteno. Za najem dvorane se je mogoče dogovoriti popolnoma enostavno, pokličite nas na našo telefonsko številko ali pa nam pošljite elektronsko sporočilo še danes ter rezervirajte svoj termin! V našem podjetju smo zanesljivi, prilagodljivi, fleksibilni ter odgovorni. Našim naročnikom svetujemo, pomagamo ter prispevamo k organizaciji različnih dogodkov.

Pošljite nam povpraševanje in dogovorili se bomo za termin

Prostori, ki jih oddajamo:

Najem dvorane v poslovne in izobraževalne namene pri podjetju Pipo

Čeprav ima vsako podjetje svoj sedež ter svojo sejno sobo, le-ta občasno ni dovolj velika, da bi se v njej sestali vsi udeleženi. Ravno zato je nekaj časa pred dogodkom potrebno organizirati najem prostora, ki bo dovolj velik, svetel ter opremljen tako, da bo ustrezal namenu sestanka. Pri podjetju Pipo smo za vas pripravili nov, sodoben prostor, ki je opremljen z odlično brezžično internetno povezavo visokih hitrosti, ozvočenjem s prenosnim mikrofonom, projektorjem ter ostalo pripadajočo opremo, mini barom ter postrežbo (po dogovoru). Prostor je namenjen predvsem poslovnim ter izobraževalnim namenom, kjer lahko naročniki nemoteno izvedejo okrogle mize, sestanke, konference, izobraževanja, predstavitve, delavnice ali seminarje. Ravno zato, da bi odlično služil svojemu namenu, je opremljen z odlično osvetljavo, mnogimi okni ter ergonomskim pisarniškim pohištvom. Naša ekipa bo poskrbela za postavitev sedežev po vaši meri – glede na namen samega dogodka se lahko odločite za kino postavitev (primerna za predavanja) ali pa postavitev za seminar.

Oglejte si kako izgleda naš prostor

Glede na način postavitve opreme maksimalno število udeleženih nekoliko variira. Pri postavitvi za seminarje bo najem dvorane omogočil udeležbo štiridesetih gostov, v primeru kino postavitve pa precej več, do šestdeset gostov.

Najem prostora je z našo pomočjo mogoč po izjemno ugodnih cenah

Zaradi odlične, izjemno dostopne lokacije, je najem dvorane našega podjetja odlična priložnost, da vsem povabljenim omogočite enostaven prihod ter dogodek, od katerega bodo odnesli mnogo pozitivnih vtisov ter predvsem znanja. Nahajamo se namreč le dvajset minut vožnje stran od naše prestolnice ter Novega mesta, hkrati pa le pet minut stran od priključka na avtocesto. Poskrbljeno je tudi za veliko parkirišče, seveda brezplačno.

Zelo ugodne ter konkurenčne pa so tudi naše cene, po katerih omogočamo najem dvorane, v kateri lahko izpeljete svoj dogodek. Ker so naše stranke na prvem mestu, želimo, da se v naših prostorih dobro počutijo ter so zadovoljne z vzdušjem. Ker se zavedamo, da se le zadovoljne stranke tudi vračajo, smo za vas poleg vsega zgoraj naštetega pripravili tudi izjemno nizke cene. Najem prostora je mogoč za različna časovna obdobja – za najem dvorane do dveh ur uporabe boste odšteli 40 evrov, do štiri ure 70 evrov, do šest ur 100 evrov ter 120 evrov za celoten dan uporabe. Seveda je najem mogoč tudi za obdobje več dni – v primeru, da vaše izobraževanje traja več dni skupaj.

najem prostora

Omogočamo vam tudi najem prostorov za catering

Naše podjetje se je pričelo razvijati s pomočjo trgovine, kmalu pa smo naše dejavnosti obogatili tudi z odlično catering ponudbo. Omogočamo vam celostno izpeljano pogostitev oz. catering – kjerkoli in kadarkoli. Poleg izbire lastne lokacije pa imate na voljo tudi najem prostora našega podjetja. Poskrbeli bomo za odlično vzdušje, atmosfero ter dekoracijo in vsem gostom pričarali enkratno kulinarično izkušnjo. Kreativna kulinarika, obogatena z odličnim okusom ter profesionalnim estetskim izgledom, se bo vašim gostom vtisnila v lep spomin.

Ugodna izposoja catering opreme

Poleg tega, da vam podjetje Pipo nudi ugoden najem prostorov, pa si lahko pri nas nadvse ugodno izposodite tudi našo catering opremo. To vam lahko pride prav v primeru, ko je vaš prostor za dogodek že določen, opreme pa se zaradi visokih cen (pa tudi le enkratne uporabe) nikakor ne izplača kupovati. Izposoja catering opreme vam bo definitivno prihranila kar nekaj stroškov, hkrati pa poskrbela za odlično, udobno ter kvalitetno izpeljan dogodek. Zanjo se lahko odločite v primeru poroke, obletnic, rojstnih dni ali drugih praznovanj.

Naša oprema za catering (mize, stoli) je trpežna, funkcionalna ter vzdržljiva. Ko nanjo položimo različne prte ter pogrinjke pa nudi tudi izjemno profesionalen izgled. Naše mize omogočajo prilagajanje ter preoblikovanje. Zložiti jih je mogoče v manjše kose opreme, ki jih je enostavno transportirati.

Naša catering oprema pa ne obsega le različnih miz in stolov, odličnega pribora, kozarcev, krožnikov ter ostalih pripomočkov za kakovosten servis jedi. Pri podjetju Pipo je mogoča tudi izposoja catering opreme za različne prireditve. Tako si lahko izposodite naš aparat za točenje piva, hladnilnike, jurčke ter ostale opreme, ki je potrebna za organizacijo odlične prireditve.

Ker je podjetje Pipo eno izmed redkih, ki posoja vso catering opremo, predstavlja enega izmed redkih naslovov, na katerih boste lahko dobili prav vse kar potrebujete, da boste izpeljali vaš dogodek. Naše podjetje omogoča ugodno izposojo vse opreme, ki je potrebna za izpeljavo različnih dogodkov ter prireditev. Pri nas boste dobili vse na enem mestu, kar vam bo prihranilo mnogo časa, predvsem pa truda, za organizacijo ter najem vse potrebne opreme. Vabljeni!