Catering

Potrebujete kakovosten, a hkrati ugoden catering?

Canape Catering Drobnič ponuja odličen catering, primeren za podjetja ter posameznike, ki si za svojo obletnico, poroko, rojstni dan ali kakšen drug dogodek želijo izkusiti posebno in kreativno obarvano kulinarično doživetje. Naše izkušnje so zelo bogate, saj letos praznujemo že trideseto obletnico delovanja.

Poskrbimo tudi za krajše vmesne pogostitve in hitre kulinarične spremljave ob svečanih dogodkih, kot je poročno slavje, birma, krst, da boste lahko zares brezskrbno uživali z vašimi gosti. Prav tako je tovrstna pogostitev primerna za večje poslovne dogodke, kjer je časovni okvir druženja natančno členjen in omejen.

Sporočite s čim vam lahko postrežemo  Strinjam se, da se moji podatki uporabijo za namen povratnega kontaktiranja. Podatki se hranijo v skladu z GDPR.

  Prav dolgoletne izkušnje, v kombinaciji odličnih sestavin ter profesionalnega osebja, pa so ključnega pomena za uspeh podjetja. O našem uspehu ter pozitivnih izkušnjah uporabnikov pričajo tudi mnoge pozitivne reference strank. V podjetju Pipo razumemo, da so različni dogodki lahko uspešni le ob dobrem sodelovanju s stranko. Za to je potrebna odlična komunikacija ter sposobnost aktivnega poslušanja – le tako lahko spoznamo vaše potrebe ter hkrati zagotovimo storitev, ki bo vaš dogodek polepšala ter ga vtisnila v zaokrožen ter lep spomin.

  ​Vsak dogodek organiziramo po vaših navodilih, vsekakor pa z veseljem ponudimo tudi lastne ideje. Glede na vaše želje poskrbimo za urejeno okolico, nato pa pripravimo še ustrezno hrano in pijačo. Iz ozadja skrbimo, da je vse na svojem mestu, vsekakor pa se zavedamo, da je to dan za vaše praznovanje in se v samo dogajanje ne vključujemo.

  Kaj sploh je catering ter kaj vključuje?

  Je vrsta bogate pogostitve, ki jo pripravi naša ekipa. Vključuje pripravo hrane (narezki, kanapeji, vegetarijanski, prigrizki in obloženi kruhki itd.), pijače ter celotne prezentacije. Poskrbimo za dekoracijo hrane ter uredimo sproščujoč in prijeten ambient.Catering vključuje tudi profesionalno strežbo. Prednost predstavlja njegova fleksibilnost, saj ga lahko izvedemo kjerkoli. Lokacijo lahko tako izberete popolnoma sami, odločite pa se lahko tudi za najem naših prostorov. Catering je mogoče izvesti tudi na prostem. Hrano na kraj dogodka pripeljemo z vozili, ki so za to namenjena, nato pa naše osebje le-to razporedi po omizjih.

  Kot že rečeno, je storitev cateringa celostna. Tako se ne boste obremenjevali s tem, kdo bo prinesel torto ali spekel sladico – za vse bomo poskrbeli mi. Pri kreaciji naših jedi ter njihovi pripravi je, poleg odličnega okusa, pomemben tudi njen estetski izgled. Vsaki jedi se maksimalno posvetimo ter poskrbimo za lep vizualni izgled. Zavedamo se namreč, da je estetika hrane prav tako pomembna kot njen okus – tako jo veliko raje zaužijemo.

  catering

  Iščete vrhunski catering za vaš dogodek?

  Kontaktirajte našo ekipo ter si zagotovite kakovostni catering z vrhunskimi prigrizki ob katerih bodo uživali vsi gosti.

  Možnost najema naših prostorov za Catering Drobnič:

  Canape Catering Drobnič izvaja storitve, ki so odvisne predvsem od želja stranke. Glede na vrsto dogodka ter njegovo lokacijo se bomo dogovorili o najprimernejši storitvi za vaše potrebe. Vse prigrizke, hrano in pijačo bomo pripravili in postregli, po koncu dogodka pa tudi pospravili za seboj. Tako bodo organizatorji dogodka lahko popolnoma brez skrbi. Seveda se vsakemu dogodku posebej prilagodimo, saj se zavedamo, da enak pristop ni vedno učinkovit.

  Kakšna je naša ponudba hrane?

  V naši ponudbi se nahajajo različni narezki, kanapeji, vegetarijanski prigrizki ter ostala »finger food« hrana. Kanapeji in narezki bodo poskrbeli, da bodo vaši gostje siti, hkrati pa si bodo lahko sami izbrali vrsto hrane, ki jim najbolj ustreza. Kanapeji vedno predstavljajo nepogrešljiv element vsake odlične poslovne zabave ali pa otvoritve dogodka. Sofisticiran prigrizek, ki združuje harmonijo različnih okusov, bo zadovoljil tudi najbolj stroge sladokusce. Običajno jih sestavlja rezina svežega domačega kruha z dodatki, kot so mesnine, siri, sadje, zelenjava ter namazi. Obstaja nešteto različnih načinov priprave ter končnih opcij, zato vas vabimo, da se prepustite razvajanju!

  V ponudbi imamo različne mesne torte

  Narezki in sirove plošče so pripravljeni na ploščah različnih velikosti in oblik. Narezki so običajno sestavljeni iz več različnih vrst kakovostnega mesa ter domačih mlečnih dobrot. Kot dekoracijo ter posladek običajno vsebujejo tudi različne vrste sadja in zelenjave. Naša ekipa bo poskrbela, da bodo narezki dovolj veliki za pogostitev določenega števila ljudi. Vrhunska izvedba cateringa seveda vključuje tudi skrb, da hrane ne zmanjka.

  Pri izbiri hrane je priporočljivo poskrbeti tudi za goste, ki ne jedo mesa – zato naj bo del ponudbe tudi brezmesen. Tako so na voljo tudi različni kanapeji brez mesnin ter pladnji s sadjem, ki bodo, poleg lakote, potešili tudi potrebo po estetiki.

  Prednost tovrstne pogostitve je njena fleksibilnost in funkcionalnost. Gostje si lahko sami izberejo hrano, ki jo bodo užili. Na ta način se lahko izognejo tisti hrani, ki je ne marajo, hkrati pa odločajo tudi o njeni količini. Seveda je pogostitev lahko stoječa ali sedeča – to pa je odvisno od želja naših strank.

  Kreativno in enkratno kulinarično doživetje

  Zagotovo se vam je že zgodilo, da sploh niste bili lačni – hrana pa je bila na pogled tako mamljiva, da se ji niste uspeli upreti? Ekipa Pipo vam zagotavlja, da se bo prav to zgodilo tudi ob pogledu na naše kulinarične umetnine. Kreativnost ter inovativnost naše ekipe bo tudi na vaše goste napravila velik vtis ter poskrbela za uspešno izpeljan dogodek.

  Storitev cateringa nikakor ni le dostava hrane. Naša hiša poskrbi za uspešno izpeljan dogodek, odlično in prijazno strežbo, okusno hrano ter njeno prezentacijo. Zadovolji prav vse človeške čute – od vida, pa do otipa ter vonja. Gostje bodo navdušeni nad kulinarično predstavo ter elegantnim in sproščujočim ambientom. Ker je pri nas stranka vedno na prvem mestu, smo zelo odzivni na vaše potrebe, zanesljivi, fleksibilni ter profesionalni.