Pogostitve

porocni-meni-1
porocni-meni-01
porocni-meni-02
porocni-meni-04
porocni-meni-03
porocni-meni-05
porocni-meni-06
Porocni-meni-sprejem
porocni-meni-dvorana
porocni-meni-1 porocni-meni-01 porocni-meni-02 porocni-meni-04 porocni-meni-03 porocni-meni-05 porocni-meni-06 Porocni-meni-sprejem porocni-meni-dvorana

Poročne pogostitve

Glede poročnega menija je stranka vedno na prvem mestu. Menije sestavljamo po vaših željah in potrebah. Naročila sprejemamo minimalno en teden pred pogostitvijo in sicer za skupine med 30 in 130 oseb. Hrano najraje pripravljamo na mestu pogostitve, saj tako najlažje zagotovimo, da je hrana odlična, ne glede na vaše želje in lokacijo. Nudimo tudi ugoden najem opreme od miz, stolov, prtov, krožnikov, kozarcev, pribora in vsega kar dobra pogostitev potrebuje.

Poslovne pogostitve

Navdušite svoje sodelavce in poslovne partnerje z bogato poslovno pogostitvijo! Izbirate lahko med različnimi prigrizki, mesnimi narezki, elegantnimi kanapeji, mini sladicami, obloženimi kruhki … Poleg tega naša ponudba vključuje tudi izdelčne skupine, ki so prilagojene različnim dietnim zahtevam.

Sestavite svojo sanjsko kombinacijo prigrizkov, naša strokovna ekipa pa bo poskrbela za celovito kulinarično razvajanje od začetka do konca vašega dogodka. 

Unikatne pogostitve

Pripravljate dogodek na prostorsko omejenem kraju? Izberite pogostitev pri nas, ki nudi številne prednosti:

  • Personalizacijo krožnikov z napisi, imeni, slikami, logotipi,
  • Še posebej primerna za izvajanje dejavnosti na prostorsko omejenih območjih, ki zahtevajo hitro kulinarično spremljavo,
  • Enostavna postrežba s pomočjo pladnjev, brez miz in ostale opreme.